Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: Методи підвищення конкурентоспроможності підприємств виноградно-виноробної галузі
Authors: Каламан, О. Б.
Мандрикін, Д. В.
Keywords: підвищення конкурентоспроможності
конкурентоспроможність підприємств
виноградно-виноробна галузь
Issue Date: 2017
Abstract: Однією з форм підвищення конкурентоспроможності виноградарства і виноробства та вдосконалення всього відтворювального процесу на ринку вина є інтеграція суб'єктів ринку.
Description: Каламан О. Б. Методи підвищення конкурентоспроможності підприємств виноградно-виноробної галузі / О. Б. Каламан, Д. В. Мандрикін // Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI ст. : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 12–13 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, ННІ приклад. економіки та менеджменту ім. Г. Е. Вейнштейна ; наук. ред. О. Б. Каламан. – Одеса, 2017. – С. 90–92.
URI: https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/7652
Appears in Collections:Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI століття (Aspects of economic and social development of Ukraine at the beginning of the 21st century)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ekonom_ta_sots_rozv_2017_Kalaman.pdf281.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.