72627 Спосіб автоматичного керування вакуумним котлом для виробництва м’ясо-кісткового борошна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування вакуумним котлом для виробництва м'ясо-кісткового борошна, що передбачає вимірювання та регулювання тиску в котлі, вимірювання та регулювання температури в котлі, вимірювання вологості продукту в котлі, температура та тиск у котлі регулюються шляхом зміни витрат гріючої пари через регулюючий клапан і зміною витрат відпрацьованої пари через спускний клапан, який відрізняється тим, що застосовують корегуючий зв'язок, який компенсує вплив контуру регулювання температури в котлі на контур регулювання тиску в котлі, чим забезпечується їх автономність, що в свою чергу, підвищує динамічну точність.
Опис
Пат. на корисну модель 72627 Україна, МПК (2012.01) G05D 16/00, F23L 1/00. Спосіб автоматичного керування вакуумним котлом для виробництва м’ясо-кісткового борошна / Воінова С. О., Лозівець С. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201201314 ; заявл. 08.02.2012 ; опубл. 27.08.2012, Бюл. № 16.
Ключові слова
м’ясо-кісткове борошно, вакуумний котел, автоматичне керування, тиск в котлі, вимірювання тиску, регулювання тиску, вимірювання температури, регулювання температури, вологість продукту, гріюча пара, регулюючий клапан, відпрацьована пара, спускний клапан, корегуючий зв'язок, контури регулювання
Бібліографічний опис