72475 Спосіб автоматичного управління темперуванням какао-маси перед формуванням

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного управління темперуванням какао-маси перед формуванням, який включає вимірювання температури темперування і її регулювання шляхом зміни потужності, який відрізняється тим, що для компенсації впливу запізнювання вводять упереджувач Сміта.
Опис
Пат. на корисну модель 72475 Україна, МПК A23G 1/18 (2006.01). Спосіб автоматичного управління темперуванням какао-маси перед формуванням / Трішин Ф. А., Стукало О. М. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201114699 ; заявл. 12.12.2011 ; опубл. 27.08.2012, Бюл. № 16.
Ключові слова
какао-маса, темперування, автоматичне управління, температура темперування, упереджувач Сміта
Бібліографічний опис