71802 Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації соку та інших рідких продукті

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації соків та інших рідких продуктів, що включає автоматичний контроль та регулювання температури пастеризації продукту і температури його на виході з апарата, який відрізняється тим, що вводять корегуючий зв'язок, на вхід якого надходить контрольоване збурення - тиск пари, який забезпечує інваріантність системи до контрольованого збурення, чим підвищується динамічна точність управління.
Опис
Пат. на корисну модель 71802 Україна, МПК (2012.01) A23Р 1/00. Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації соку та інших рідких продуктів / Воінова С. О., Тодорова І. К. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201200858 ; заявл. 27.01.2012 ; опубл. 25.07.2012, Бюл. № 14.
Ключові слова
пастеризація соків, пастеризація рідких продуктів, автоматичне керування, температура пастеризації, корегуючий зв'язок, контрольоване збурення, інваріантність системи
Бібліографічний опис