Твердість води та її вплив на організм людини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним із важливих показників якості води – це її твердість. Для нормального функціонування організму, а також при господарсько-побутовому використанніводи необхідно, щоб концентрація «солейтвердості» відповідала вимогам нормативної документації.
Опис
Нікітчіна, А. О. Твердість води та її вплив на організм людини / А. О. Нікітчіна, О. В. Ляпіна // Вода в харчовій промисловості : зб. тез доп. ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен., аспірантів і студентів, Одеса, 3–4 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 10–11. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
якість води, твердість води, жорсткість води
Бібліографічний опис