68281 Спосіб виробництва консервованого капустяного соку з підвищеною фізіологічною дією
Вантажиться...
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва консервованого капустяного соку з підвищеною фізіологічною активністю, що включає підготовку сировини, подрібнення, пресування, центрифугування, фільтрування, підігрів, фасування, закупорювання, стерилізацію і охолодження, який відрізняється тим, що капусту подрібнюють на шматки вагою 300-400 г та витримують в 1-2 % розчині лимонної кислоти протягом 30-60 хв.
Опис
Пат. на корисну модель 68281 Україна, МПК A23L 2/04 (2006.01). Спосіб виробництва консервованого капустяного соку з підвищеною фізіологічною дією / Безусов А. Т., Кузнецова К. Д., Лято В. І. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201109045 ; заявл. 19.07.2011 ; опубл. 26.03.2012, Бюл. № 6.
Ключові слова
капустяний сік, пресування, центрифугування, фільтрування, фасування, закупорювання, стерилізація, лимонна кислота