67262 Спосіб виробництва консервованого капустяного соку з підвищеною фізіологічною дією
Вантажиться...
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва консервованого капустяного соку з підвищеною фізіологічною активністю, що включає підготовку сировини, подрібнення, обробку в паротермічному апараті, пресування, центрифугування, фільтрування, підігрів, фасування, закупорювання, стерилізацію і охолодження, який відрізняється тим, що капусту подрібнюють на шматки вагою 300 - 400 г, а оброблення в паротермічному апараті здійснюється при тиску пари 350 - 400 кПа протягом 10-20 секунд.
Опис
Пат. на корисну модель 67262 Україна, МПК A23L 2/04 (2006.01). Спосіб виробництва консервованого капустяного соку з підвищеною фізіологічною дією / Безусов А. Т., Кузнецова К. Д., Лято В. І. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій.- № u201109020 ; заявл. 19.07.2011 ; опубл. 10.02.2012, Бюл. № 3.
Ключові слова
капустяний сік, пресування, центрифугування, фільтрування, фасування, закупорювання, стерилізація, паротермічний апарат