67252 Спосіб іммобілізації мікроорганізмів

Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб іммобілізації мікроорганізмів, що передбачає приготування розчину гелеутворюючої речовини, взаємодію отриманої суміші з розчином СаСl2 і витримку капсул, що утворилися, який відрізняється тим, що як гелеутворюючу речовину використовуються низькоетерифікований пектин, при цьому розчин СаСl2 додають до суміші мікроорганізмів і гелеутворюючої речовини, а процес здійснюють при 32-38 °С.
Опис
Пат. на корисну модель 67252 Україна, МПК (2012.01) C12N 11/00. Спосіб іммобілізації мікроорганізмів / Коркач Г. В., Кеслер М. Н. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201108849 ; заявл. 14.07.2011 ; опубл. 10.02.2012, Бюл. № 3.
Ключові слова
іммобілізація мікроорганізмів, хлорид кальцію, низькоетерифікований пектин
Бібліографічний опис