83250 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату на основі борошняних композитних сумішей, що містить пшеничне борошно вищого сорту, меланж, цукор-пісок, есенцію ванільну, яка відрізняється тим, що додатково містить борошно з крихти вівсяних пластівців.
Опис
Пат. на корисну модель 83250 Україна, МПК А21D 13/08 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Котузаки О. М., Гордієнко Л. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201304390 ; заявл. 08.04.2013 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. № 16.
Ключові слова
бісквітний напівфабрикат, пшеничне борошно, меланж, цукор-пісок, ванільна есенція, борошно з крихти вівсяних пластівців
Бібліографічний опис