83055 Спосіб автоматичного керування сушаркою кави

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування сушаркою кави, що включає вимірювання температури сушильного агенту на вході до сушарки, вимірювання температури сушильного агенту на виході з сушарки, вимірювання розрідження у сушарці, регулювання температури сушильного агенту на вході до сушарки шляхом зміни витрат палива в топці, регулювання температури сушильного агенту на виході з сушарки шляхом зміни витрат повітря, регулювання розрідження у сушарці зміни частоти обертання вентилятора, який відрізняється тим, що додатково корегують вплив температури сушильного агенту на вході з сушарки, яка впливає на температуру сушильного агенту на виході з сушарки, а також вплив розрідження в сушарці, який впливає на температуру сушильного агенту на виході з сушарки, за рахунок введення корегуючих ланок.
Опис
Пат. на корисну модель 83055 Україна, МПК А23F 5/28 (2006.01). Спосіб автоматичного керування сушаркою кави / Осіпов Б. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201302622 ; заявл. 04.03.2013 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. № 16.
Ключові слова
сушарка кави, автоматичне керування, вимірювання температури, регулювання температури, вимірювання розрідження, регулювання розрідження, корегуючі ланки
Бібліографічний опис