119787 Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту «Сезам»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу і сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить розмелене насіння кунжуту, рисову і вівсяну крупи і суміш прянощів.
Опис
Пат. на корисну модель 119787 Україна, МПК A23L 7/117 (2016.01), A23L 7/17 (2016.01). Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту «Сезам» / Валевська Л. О., Овсянникова Л. К., Орлова С. С., Грищук Ю. В., Соколовська О. Г. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201703418 ; заявл. 10.04.2017 ; опубл. 10.10.2017, Бюл. № 19.
Ключові слова
зернові продукти, екструдовані продукти, зерновий екструдований продукт «Сезам», кукурудзяна крупа, кунжут, рисова крупа, вівсяна крупа, виробництво зернових екструдованих продуктів
Бібліографічний опис