118674 Спосіб зберігання сільськогосподарських харчових продуктів або сировини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб зберігання сільськогосподарських харчових продуктів або сировини, що передбачає охолодження тари з полімерного матеріалу, з подвійними стінками, в зазорі між якими розташоване рідке середовище з високою тепловою інерційністю, до температури, що відповідає параметрам технологічного регламенту зберігання сільськогосподарських харчових продуктів або сировини, розміщення в порожнинах, що мають вигляд тригранної призми і утворені по кутках тари перфорованими пластинами та стінками тари, адсорбентів вуглекислого газу та/або етилену, розміщення в тарі попередньо охолодженого продукту або сировини, закладання продукту або сировини у тарі в камеру, що охолоджується, який відрізняється тим, що як рідке середовище з високою тепловою інерційністю використовують багатоатомні спирти або їх водні розчини. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що як багатоатомні спирти використовують гліцерин або продукти термічної олігомерізації гліцерину, або пропіленгліколь. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що як водні розчини багатоатомних спиртів використовують водні розчини гліцерину або водні розчини продуктів термічної олігомерізації гліцерину, або водні розчини пропіленгліколю.
Опис
Пат. на корисну модель 118674 Україна, МПК (2017.01) А01F 25/14 (2006.01). Спосіб зберігання сільськогосподарських харчових продуктів або сировини / Томчик О. М. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201613596 ; заявл. 29.12.2016 ; опубл. 28.08.2017, Бюл. № 16.
Ключові слова
сільськогосподарські продукти, сільськогосподарська сировина, зберігання харчових продуктів, зберігання сировини, охолодження тари, тара з полімерного матеріалу, багатоатомні спирти, гліцерин, пропіленгліколь
Бібліографічний опис