118169 Спосіб виробництва круп з рису
Вантажиться...
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
. Спосіб виробництва круп з рису, що включає очищення від домішок, водно-теплову обробку, лущення, сортування продуктів лущення, шліфування і сортування продуктів шліфування, який відрізняється тим, що зерно рису з вихідною вологістю 12-14 % в три етапи зволожують до вологості 22-25 %, пропарюють при тиску пари 0,15-0,20 МПа протягом 2-6 хв., сушать до вологості 13-14 %, лущать на одній системі та шліфують.
2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно рису сорту "Асманджик".
Опис
Пат. на корисну модель 118169 Україна, МПК (2017.01) A23L 7/10 (2016.01), В02В 3/00. Спосіб виробництва круп з рису / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201701296 ; заявл. 13.02.2017 ; опубл. 25.07.2017, Бюл. № 14.
Ключові слова
рисова крупа, виробництво круп, очищення зерна, воднотеплова обробка зерна, лущення зерна, сортування зерна, шліфування зерна, сушіння зерна, зерно рису сорту "Асманджик"