113573 Механізм прямолінійного переміщення матеріального тіла

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Механізм прямолінійного переміщення матеріального тіла, який містить корпус, ведучий вал з кривошипом, рухому зірочку з валиком, нерухому зірочку, ланцюгову передачу з передаточним відношенням «два» і шатун, який відрізняється тим, що на нерухомій зірочці шарнірно з'єднаний важіль з довжиною, яка дорівнює довжині кривошипа, другим кінцем важіль шарнірно з'єднаний з важільцем, довжина якого дорівнює довжині відстані між центрами обертання кривошипа та важеля, а також з додатковим шатуном, довжина якого дорівнює довжині кривошипа, важілець шарнірно сполучений з валиком рухомої зірочки, шатун та додатковий шатун на кінцях їх довжини шарнірно сполучені з матеріальним тілом, а відстань між центрами шарнірних сполучень на матеріальному тілі дорівнює довжині важільця.
Опис
Пат. на корисну модель 113573 Україна, МПК (2016.01) F16Н 21/00. Механізм прямолінійного переміщення матеріального тіла / Амбарцумянц Р. В., Амбарцумянц Р. Р. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201606385 ; заявл. 13.06.2016 ; опубл. 10.02.2017, Бюл. № 3.
Ключові слова
прямолінійне переміщення, механізм прямолінійного переміщення, рух матеріальних тіл, корпус, ведучий вал з кривошипом, рухома зірочка з валиком, нерухома зірочка, ланцюгова передача, шатун, важіль
Бібліографічний опис