ПЕРСПЕКТИВИ СТВОРЕННЯ ДОДАТКОВОЇ ВАРТОСТІ ПРИ ПЕРЕРОБЦІ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР

Ескіз недоступний
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Аграрний сектор України був і залишається одним із основних чинників економічної бази держави, а основою аграрного бізнесу є виробництво та переробка зернових культур. Необхідно відзначити, що за останні 20…25 років виробництво зернових культур збільшується і динаміка є стійкою. Якщо в складі бувшого Радянського союзу Україна вирощувала в основному стабільно 44…46 млн.т зерна, то в минулому 20152016МР було вирощено біля 64 млн.т зерна з яких біля 40 млн. т було експортовано. Вчені і практики в недалекому майбутньому прогнозують збільшення виробництва зернових культур до 80 млн. т, а також до 100 млн. т. Цілком очевидним є факт, що виробництво і переробка зернових культур в Україні має високі потенційні резерви.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання