Том 8 № 3

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 10
  • Документ
    АДАПТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ПОТЕНЦІАЛОМ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
    (2017) В. А. Самофатова
    У статті акцентовано увагу на низці важливих питань, пов’язаних з з процесом адаптації до но-вих та постійно мінливих умов господарювання підприємств харчової промисловості. В роботі проана-лізовані завдання подальшого удосконалення управління потенціалом сталого розвитку підприємств харчової промисловості України.
  • Документ
    ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ МЕНЕДЖЕРСКОГО ПОТЕНЦИАЛА СТУДЕНТОВ ТЕХНИЧЕСКОГО ВУЗА
    (2017) Г. А. Черняк, Г. В. Ангелов
    В статье рассматривается актуальная роль психолого-педагогических знаний, в модернизируемом образовательном процессе высшей школы, при формировании менеджерского потенциала будущих специалистов. Описаны подходы гармонизирующие межличностные отношения, снижающие показатели, которые характеризуют агрессивность, не сдержанность, обидчивость, неприятие друг друга и т.д.
  • Документ
    Визначено вплив суб’єктів корпоративного та індивідуального секторів на відтворювальний роз-виток стратегічного зернового ринку України. Обґрунтовано методичний підхід до оцінки відтворюваль-ної ефективності збутових каналів, що базується на порівняльному
    (2017) О В Нікішина
    Визначено вплив суб’єктів корпоративного та індивідуального секторів на відтворювальний роз-виток стратегічного зернового ринку України. Обґрунтовано методичний підхід до оцінки відтворюваль-ної ефективності збутових каналів, що базується на порівняльному аналізі показників доданої вартості у структурно-динамічному вимірі, рентабельності зерна та відтворювальної рентабельності в розрізі коо-перативного та корпоративного реалізаційних каналів. Здійснено поглиблений аналіз міжсекторного пе-рерозподілу продуктивної й непродуктивної компонент доданої вартості на зерновому ринку. Обґрунто-вано механізми державної підтримки створення та розвитку мережі регіональних зернових обслуговую-чих кооперативів в Україні.
  • Документ
    ПРО ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЮ ПРИВАБЛИВІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
    (2017) В. І. Колесник
    Cтаттю присвячено розгляду шляхів підвищення інвестиційної привабливості підприємств хар-чової промисловості. Визначаються проблеми сьогодення при залученні інвестицій до сектору харчо-вої промисловості. Обґрунтовано доцільність застосування управлінського консалтингу як інноваційно-го шляху підвищення інвестиційної привабливості підприємств даного сектору. Пропонується систем-ний підхід до управління факторами інвестиційної привабливості, який є індиферентним до внутріш-ньогалузевого поділу підприємств харчової промисловості.
  • Документ
    ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ В КОМП’ЮТЕРНОМУ СЕРЕДОВИЩІ
    (2017) Г. Б. Пчелянська, Т. Д. Маркова, К. С. Дойчева
    У статті досліджено можливості використання комп’ютерних інформаційних систем в аудиті. Визначено суть комп’ютерного аудиту в системі обробки бухгалтерської інформації. Проаналізовано переваги та недоліки застосування інформаційних систем в аудиті. Зазначено причини, які зумовлю-ють використання аудиторських комп’ютерних засобів. Наведено особливості комп’ютерного аудиту.