100447 Спосіб зберігання сільськогосподарських харчових продуктів або сировини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб зберігання сільськогосподарських харчових продуктів або сировини, що передбачає охолодження тари з полімерного матеріалу, з подвійними стінками, в зазорі між якими розташоване рідке середовище з високою тепловою інерційністю, до температури, що відповідає параметрам технологічного регламенту зберігання сільськогосподарських харчових продуктів або сировини, розміщення в ній попередньо охолодженого продукту або сировини, закладання продукту або сировини у тарі в камеру, що охолоджується, який відрізняється тим, що як рідке середовище з високою тепловою інерційністю використовують багатоатомні спирти та їх водяні розчини. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що як багатоатомні спирти використовують гліцерин або продукти термічної олігомерізації гліцерину, або пропіленгліколь. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що як водяні розчини багатоатомних спиртів використовують водяні розчини гліцерину або водяні розчини продуктів термічної олігомерізації гліцерину, або водяні розчини пропіленгліколю.
Опис
Пат. на корисну модель 100447 Україна, МПК (2015.01) A01F 25/14 (2006.01), B65D 85/00, F25D 3/00. Спосіб зберігання сільськогосподарських харчових продуктів або сировини / Томчик О. М., Савін С. М., Кочетов В. П. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201501050 ; заявл. 10.02.2015 ; опубл. 27.07.2015, Бюл. № 14.
Ключові слова
сільськогосподарські харчові продукти, сільськогосподарська сировина, зберігання сільськогосподарських харчових продуктів, зберігання сільськогосподарської сировини, охолодження тари, технологічний регламент, багатоатомні спирти
Бібліографічний опис