Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: | 100022 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів |
Other Titles: | Пат. на корисну модель 100022 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01) |
Authors: | Гардаушенко, Г. М. Лебеденко, Т. Є. Кожевнікова, В. О. |
Keywords: | хлібопекарські пресовані дріжджі активування дріжджів живильне середовище борошно пшеничне водний екстракт глоду екстрагування |
Issue Date: | 2015 |
Abstract: | 1. Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів, що включає приготування живильного середовища шляхом змішування борошна пшеничного вищого ґатунку з активуючою добавкою, внесення в живильне середовище подрібнених пресованих хлібопекарських дріжджів, перемішування отриманої суміші і наступну витримку, який відрізняється тим, що як активуючу добавку використовують водний екстракт глоду, а процес здійснюють при співвідношенні борошно пшеничне вищого ґатунку: екстракт глоду: пресовані дріжджі, рівному (2-3):(7-9):1 відповідно. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що екстракт глоду готують шляхом замочування у воді подрібнених плодів протягом 55-65 хвилин при температурі 22-26 °C та екстрагування протягом 30 хвилин при 98-102 °C. |
Description: | Пат. на корисну модель 100022 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01). Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів / Гардаушенко Г. М., Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201410620 ; заявл. 29.09.2014 ; опубл. 10.07.2015, Бюл. № 13. |
URI: | https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/4704 |
Appears in Collections: | Патенти на корисну модель |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pat_kor_100022.pdf | 159.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.