Аналіз впливу способу завантаження заготовок на температурні поля печі випалювання на етапі камера «під вогнем»
Вантажиться...
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На основі чисельного моделювання проведено дослідження впливу способу завантаження заготовок, що подаються у камеру «під вогнем», на температурний режим процесу випалювання вуглецевих виробів. Дослідження проводиться в два етапи: визначення закономірностей впливу розміру заготовок на температурні поля печі та дослідження впливу комбінованого завантаження при цих же початкових умовах.
Опис
Жученко, О. А. Аналіз впливу способу завантаження заготовок на температурні поля печі випалювання на етапі камера «під вогнем» / О. А. Жученко, А. П. Коротинський // Інформаційні технології і автоматизація – 2018 : зб. доп. XI Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 4–5 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. кол.: С. В. Котлик, В. А. Хобін. – Одеса, 2018. – Ч. І. – С. 43–44 : рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
завантаження заготовок, температурні поля, піч випалювання