97822 Спосіб виробництва вівсяного борошна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва вівсяного борошна, що передбачає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку, сушіння, здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса пропарюють при тиску 0,15-0,20 МПа протягом 5-10 хвилин, сушать до вологості 10-12 % та шліфують у два етапи.
Опис
Пат. на корисну модель 97822 Україна, МПК А23L 1/10 (2006.01). Спосіб виробництва вівсяного борошна / Соц С. М., Кустов І. О., Волошенко О. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201410336 ; заявл. 22.09.2014 ; опубл. 10.04.2015, Бюл. № 7.
Ключові слова
вівсяне борошно, виробництво вівсяного борошна, очищення зерна, водно-теплова обробка зерна, сушіння зерна, здрібнювання зерна, сортування зерна, голозерний овес, пропарювання зерна, шліфування зерна
Бібліографічний опис