95808 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначення
Вантажиться...
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначення, що передбачає приготування тіста за холодною технологією, введення рецептурних компонентів, формування заготовок та їх заморожування, зберігання заморожених заготовок, розморожування, вистоювання і випікання виробів, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста в нього додатково додають 3-8 мас. % водного екстракту шипшини.
Опис
Пат. на корисну модель 95808 Україна, МПК (2015.01) А61D 15/00, А21D 8/02 (2006.01). Спосіб виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначення / Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф., Битка Т. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201407420 ; заявл. 02.07.2014 ; опубл. 12.01.2015, Бюл. № 1.
Ключові слова
хлібобулочні вироби профілактичного призначення, виробництво хлібобулочних виробів, холодна технологія приготування тіста, заморожування заготовок, зберігання заморожених заготовок, розморожування заготовок, випікання виробів, екстракт шипшини