111263 Спосіб виробництва борошна з полби
Вантажиться...
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва борошна з полби, що включає очищення зерна від домішок, водно-теплову обробку, здрібнювання та сортування, який відрізняється тим, що очищене від домішок зерно з вологістю 12-14 % лущать на трьох системах, сортують, пропарюють при тиску пари 0,05-0,10 МПа протягом 2-4 хв., сушать до вологості 10-12 %, та здрібнюють у два етапи - на першому у вальцьових верстатах, на другому - в ентолейторах.
2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно полби сорту "Зоря України".
Опис
Пат. на корисну модель 111263 Україна, МПК (2016.01) B02B 1/00, B02B 3/14 (2006.01), B07B 1/00. Спосіб виробництва борошна з полби / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2016 03489 ; заявл. 04.04.2016 ; опубл. 10.11.2016, Бюл. № 21.
Ключові слова
борошно з полби, виробництво борошна з полби, очищення зерна, водно-теплова обробка зерна, здрібнювання зерна, сортування зерна, лущення зерна, пропарення зерна, сушіння зерна, вальцьові верстати, ентолейтори, полба сорту "Зоря України"