111262 Спосіб виробництва борошна з нуту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва борошна з нуту, що включає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку, лущення, здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання, який відрізняється тим, що, очищене від домішок насіння нуту з вологістю 10-14 % зволожують до вологості 15-17 %, відволожують протягом 5-7 год., пропарюють при тиску 0,15-0,20 МПа протягом 5-10 хв., сушать до вологості 10-11 %, лущать, сортують та здрібнюють на вальцьових верстатах на двох драних та одній розмельній системі. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що, використовують насіння нуту сорту "Розанна".
Опис
Пат. на корисну модель 111262 Україна, МПК (2016.01) B02B 3/00, B07B 1/00, A23N 15/10 (2006.01). Спосіб виробництва борошна з нуту / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2016 03487 ; заявл. 04.04.2016 ; опубл. 10.11.2016, Бюл. № 21.
Ключові слова
борошно з нуту, виробництва борошна з нуту, очищення зерна, водно-теплова обробка зерна, лущення зерна, здрібнювання зерна, сортування зерна, зволоження зерна, відволоження зерна, пропарення зерна, сушіння зерна, вальцьові верстати, розмельні системи, нут сорту "Розанна"
Бібліографічний опис