110460 Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту, що включає просіювання крупи, змішування рецептурних компонентів, екструдування, продавлювання крізь фільєри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну крупу змішують з розмеленим зерном проса, сіллю і сумішшю прянощів.
Опис
Пат. на корисну модель 110460 Україна, МПК A23L 7/10 (2016.01), A23L 7/17 (2016.01), A23P 30/20 (2016.01). Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту / Овсянникова Л. К., Валевська Л. О., Орлова С. С., Юрковська В. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2016 03625 ; заявл. 05.04.2016 ; опубл. 10.10.2016, Бюл. № 19.
Ключові слова
екструдований зерновий продукт, виробництво екструдованого зернового продукту, просіювання крупи, екструдування крупи, кукурудзяна крупа, просо
Бібліографічний опис