110459 Спосіб підготовки нуту до переробки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб підготовки нуту до переробки, що передбачає очищення від домішок, вилучення дрібного насіння і воднотеплову обробку, який відрізняється тим, що насіння нуту з вологістю 10-14 % очищують на одній системі повітряних сепараторів, контролюють на металомагнітні домішки, сортують у круп'яних розсійниках, зволожують до вологості 15-17 %, відволожують протягом 5-7 год., пропарюють при тиску 0,15-0,20 МПа протягом 5-10 хв, сушать до вологості 10-12 % та одним потоком спрямовують на переробку. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що, використовують насіння нуту сорту "Розанна".
Опис
Пат. на корисну модель 110459 Україна, МПК (2016.01) B02B 1/00, B07B 1/00. Спосіб підготовки нуту до переробки / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2016 03622 ; заявл. 05.04.2016 ; опубл. 10.10.2016, Бюл. № 19.
Ключові слова
нут, підготовка нуту до переробки, очищення насіння, воднотеплова обробка насіння, повітряні сепаратори, зволоження насіння, відволоження насіння, пропарення насіння, сушіння насіння, круп'яні розсійники
Бібліографічний опис