108217 Композиція інгредієнтів для приготування вафельних листів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування вафельних листів, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, меланж, соду та сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно з голозерного ячменю.
Опис
Пат. на корисну модель 108217 Україна, МПК A21D 13/08 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування вафельних листів / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Фатєєва А. С., Алексєєва К. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 12843 ; заявл. 25.12.2015 ; опубл. 11.07.2016, Бюл. № 13.
Ключові слова
вафельні листи, борошно пшеничне, меланж, борошно з голозерного ячменю, приготування вафельних листів
Бібліографічний опис