106182 Спосіб підготовки полби до переробки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб підготовки полби до переробки, що передбачає очищення зерна від домішок і вилучення дрібного неповноцінного зерна, який відрізняється тим, що очищене зерно піддають додатковому очищенню в два етапи, на першому видаляють дрібні зернові домішки у трієрі-куколевідбірнику, на другому вилучають домішки, які перебільшують зерно полби за довжиною у трієрі-вівсюговідбірнику, а очищене таким чином зерно піддають остаточному очищенню від аеродинамічно легких домішок в повітряному сепараторі або аспіраційних колонках. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно полби сорту "Зоря України".
Опис
Пат. на корисну модель 106182 Україна, МПК (2016.01) В02В 1/00. Спосіб підготовки полби до переробки / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Жара М. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07913 ; заявл. 10.08.2015 ; опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8.
Ключові слова
полба, переробка полби, очищення зерна, трієр-вівсюговідбірник, повітряний сепаратор, полба сорту "Зоря України".
Бібліографічний опис