Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: 104892 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба
Other Titles: Пат. на корисну модель 104892 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01)
Authors: Нікулін, А. С.
Лебеденко, Т. Є.
Кожевнікова, В. О.
Keywords: пшеничний хліб
пшеничне борошно
водний екстракт меліси
приготування пшеничного хліба
Issue Date: 2016
Abstract: Композиція інгредієнтів для приготування хліба з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить водний екстракт меліси.
Description: Пат. на корисну модель 104892 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба / Нікулін А. С., Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07924 ; заявл. 10.08.2015 ; опубл. 25.02.2016, Бюл. № 4.
URI: https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/4164
Appears in Collections:Патенти на корисну модель

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pat_kor_104892.pdf176.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.