Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: | 104892 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба |
Other Titles: | Пат. на корисну модель 104892 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01) |
Authors: | Нікулін, А. С. Лебеденко, Т. Є. Кожевнікова, В. О. |
Keywords: | пшеничний хліб пшеничне борошно водний екстракт меліси приготування пшеничного хліба |
Issue Date: | 2016 |
Abstract: | Композиція інгредієнтів для приготування хліба з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить водний екстракт меліси. |
Description: | Пат. на корисну модель 104892 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба / Нікулін А. С., Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07924 ; заявл. 10.08.2015 ; опубл. 25.02.2016, Бюл. № 4. |
URI: | https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/4164 |
Appears in Collections: | Патенти на корисну модель |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pat_kor_104892.pdf | 176.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.