104559 Композиція інгредієнтів для виробництва житньо-пшеничного хліба

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва житньо-пшеничного хліба, що містить борошно житнє обдирне, борошно пшеничне І сорту, дріжджі хлібопекарські пресовані та сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить вівсяні пластівці та закваску спонтанного бродіння.
Опис
Пат. на корисну модель 104559Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва житньо-пшеничного хліба / Пшенишнюк Г. Ф., Шевчук Н. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 06827 ; заявл. 10.07.2015 ; опубл. 10.02.2016, Бюл. № 3.
Ключові слова
житньо-пшеничний хліб, борошно житнє обдирне, борошно пшеничне І сорту, вівсяні пластівці, закваска спонтанного бродіння, виробництва житньо-пшеничного хліба
Бібліографічний опис