103947 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів із замороженого тіста
Вантажиться...
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва хлібобулочних виробів із замороженого тіста, що включає приготування тіста за холодною технологією, введення рецептурних компонентів, заморожування тіста, зберігання замороженого тіста, розморожування, формування тістових заготовок, їх вистоювання і випікання виробів, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста в нього додатково додають 4-6 мас. % порошку лецитину соняшника.
Опис
Пат. на корисну модель 103947 Україна, МПК A21D 2/36 (2006.01), A21D 8/02 (2006.01). Спосіб виробництва хлібобулочних виробів із замороженого тіста / Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф., Мальков Р. Ю. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 05787 ; заявл. 12.06.2015 ; опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1.
Ключові слова
хлібобулочні вироби, заморожене тісто, холодна технологія, розморожування тіста, тістові заготовки, лецитин соняшника