Інформаційні технології і автоматизація (Information technology and automation)

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 526
  • Документ
    Інформаційні технології і автоматизація – 2023
    (Одеський національний технологічний університет, 2023)
    Збірник включає матеріали доповідей учасників конференції, які об'єднані за тематичними напрямками конференції. Збірник буде корисним як для фахівців і працівників фірм, зайнятих в області ІТ та автоматизації, так і для викладачів, магістрів і студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямами і спеціальностями програмного забезпечення, обчислювальної техніки і автоматизованих систем, прикладної математики та обробки інформації, буде корисним професіоналам з комп'ютерного моделювання та розробки комп'ютерних ігор. Результати досліджень у збірнику представляють собою своєрідний зріз сучасного стану справ в перерахованих галузях знань, який може допомогти як фахівцям, так і студентам університетів скласти загальну картину розвитку інформаційних технологій та пов'язаних з ними питань.
  • Документ
    Вивчення міжнародного досвіду стандартизації медичної допомоги, досвід імплементації міжнародних та національних стандартів медичної допомоги в практику закладів охорони здоров’я
    (2022) Ошивалова, О. О.; Зюков, О. Л.; Білошицька, О. К.
    В тезах розглядається розробка клінічного маршруту пацієнта з гострим респіраторним синдромом, визначеним випадком коронавірусної хвороби (COVID-19) який представляє собою новий клініко-організаційний документ, є інструментом управління клінічного менеджменту з можливістю здійснення управління оновленнями відповідно до сучасних наукових досягнень, та лежить в основі інтегрованого підходу в охороні здоров’я.
  • Документ
    Особливості програмування медичних інформаційних систем
    (2022) Костішин, С. В.
    В тезах розглядаються аспекти раціональної побудови процесу програмування медичних інформаційних систем, визначена специфіка їх розроблення та функціонування і сформульовані вимоги, які висуваються до такого процесу, метою яких є розроблення якісної та ефективної медичної інформаційної системи.
  • Документ
    Розробка системи комп’ютерного моделювання та аналізу рухів людини у центрах реабілітації
    (2022) Горбунов, О. А.; Щербина, П. А.
    В роботі було розглянуто особливості побудови систем реабілітації на основі технологій комп’ютерного зору використання бібліотеки OpenPose[1]. Реалізовані два методи аналізу коректності виконання фізичних вправ: еврістичний підхід геометричної оцінки та класифікатор найближчого сусіда. Проведений експеримент з обчисленням точності роботи кожного метода.
  • Документ
    Процесний підхід до моделювання бізнес-процесів закладу охорони здоров’я в рамках системи менеджменту якості
    (2022) Білошицька, О. К.; Зюков, О. Л.; Ошивалова, О. О.
    В тезах розглядається сутність процесного підходу до моделювання бізнес-процесів у закладі, наведено етапи методу опису бізнес-процесів.