Бібліографічні покажчики (Bibliographic pointers)

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 23
  • Документ
    Сторінки друку – 1970-1979
    (Одеський національний технологічний університет, Науково-технічна бібліотека, 2023)
    Даний покажчик містить праці вчених, які видані під час їх роботи у ЗВО з 1970 по 1979 рік. Збірник включає монографії, підручники, навчальні посібники та науково-технічні інформаційні видання, статті, надруковані у збірниках наукових праць Одеського технологічного інституту харчової промисловості (нині – Одеський національний технологічний університет), інших вузів та науково-дослідницьких закладів. Також представлені матеріали конференцій, публікації в періодичних виданнях, автореферати, дисертації, патенти, авторські свідоцтва та інше. Матеріал систематизовано та розміщено в 13 розділах за типологічними ознаками. Подальше викладання матеріалу – за алфавітом авторів та назв. Відомості про патенти та авторські свідоцтва подаються за нумераційною послідовністю. Бібліографічний опис здійснюється мовою видання та згідно з діючою нормативно-технічною документацією. Для прискорення пошуку потрібної інформації в кінці збірника розміщено іменний покажчик. Бібліографічний покажчик стане у нагоді науково-технічним, інженерно-технічним співробітникам, бібліотечним працівникам та аспірантам.
  • Документ
    Науково-технічна бібліотека ОНТУ – шлях у 120 років
    (Науково-технологічна бібліотека Одеського національного технологічного університету, 2022) Ольшевська, О. В.; Мазепа, Т. Є.
    Цей бібліографічний збірник підготовлений з нагоди 120-річного ювілею Науково-технічної бібліотеки Одеського національного технологічного університету. У виданні представлено історичний нарис, надано публікації, в яких відображено історію бібліотеки від початку її створення до сьогодення, показані напрями роботи університетської книгозбірні, особливо у діяльності, щодо модернізації та інформатизації вищої освіти. Даний посібник призначений науковцям, викладачам, студентам, краєзнавцям, а також усім читачам, хто цікавиться історією вищої освіти та розвитком бібліотечної справи України.
  • Документ
    Сторінки друку – 2021
    (Науково-технологічна бібліотека Одеського національного технологічного університету, 2022) Мазепа, Т. Є.; Лобакова, Л. П.; Кейдалюк, А. М.
  • Документ
    Сторінки друку – 2020
    (Одеський національний технологічний університет ; Науково-технічна бібліотека, 2021) Мазепа, Т. Є.; Лобакова, Л. П.; Кейдалюк, А. М.
  • Документ
    Сторінки друку – 2019
    (Одеська національна академія харчових технологій. Науково-технічна бібліотека, 2020) Мазепа, Т. Є.; Кейдалюк, А. М.; Лобакова, Л. П.
    Бібліографічний покажчик „Сторінки друку" з серії „Наукові публікації" містить бібліографічні дані про праці науковців, викладачів, студентів та співробітників Одеської національної академії харчових технологій за 2019 рік. Збірник включає монографії, підручники, електронні методичні посібники, статті, надруковані у виданнях наукових праць академії, інших вузів та науково-дослідницьких закладів. Також представлені матеріали конференцій, публікації в періодичних виданнях, автореферати, дисертації, патенти та інше.