Формування компетентностей сучасного фахівця з виробництва і переробки молока на основі знань біології, фізики і хімії молочної сировини
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За освітньо-професійною програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» студенти, ставши фахівцями з переробки молока, зможуть реалізувати свої професійні навички в навчально-дослідних господарствах, сільськогосподарських підприємствах, фермерських господарствах та наукових установах; перспективою є можливість співпраці з іноземними установами, що спеціалізуються на питаннях нових підходів до переробки молока в сучасних умовах, виведення нових порід тварин або удосконалення існуючих. Сучасний фахівець з переробки молока, виконуючи дуже відповідальну роботу, повинен володіти великою кількістю спеціалізованих професійних навичок і теоретичних знань, до яких можна віднести знання з біології, фізики і хімії молочної сировини.
Опис
Кучер А. Формування компетентностей сучасного фахівця з виробництва і переробки молока на основі знань біології, фізики і хімії молочної сировини / А. Кучер, А. Горбатюк; наук. кер. О. В. Севастьянова // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. технол. ун-т; гол. ред. Л. В. Іванченкова. – Одеса, 2023. – С. 376-377.
Ключові слова
технологія виробництва, переробка продукції, молочна сировина, фермерське господарство, сучасний фахівець