Інноваційні формати підприємств ресторанного господарства: сучасний стан та перспективи в Україні
Ескіз недоступний
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження, мета якого - аналіз інноваційних форматів підприємств ресторанного господарства, які сприяють новому
уявленню про типовий «ресторан», та аналіз ресторанного господарства в Україні.
Інноваційні технології ресторанного бізнесу здатні піднести український ринок послуг на вищий рівень і стати основою економічного зростання всього туристичного сектору.
Дослідження показало, що платоспроможні гості відвідуватимуть заклади формату cross-cooking або open kitchen, в яких вдало
розвинена й анімаційна програма.. Успішними форматами будуть dark kitchen, Food to-go та Take away. Fast-casual та smart-casual формати ставатимуть все популярнішими.
Для підприємців будуть цікавими інклюзивні та екологічні
формати закладів.
Innovative technologies of restaurant business are able to bring the Ukrainian market of services to a higher level and become the basis of economic growth of the entire tourism sector. The study showed that solvent guests will visit cross-cooking or open kitchen, which has a well-developed animation program. Successful formats will still be dark kitchen, Food-to-go and Take away. Fast-casual and smart casual formats will become more and more popular. Inclusive and ecological formats of institutions will be interesting for entrepreneurs.
Innovative technologies of restaurant business are able to bring the Ukrainian market of services to a higher level and become the basis of economic growth of the entire tourism sector. The study showed that solvent guests will visit cross-cooking or open kitchen, which has a well-developed animation program. Successful formats will still be dark kitchen, Food-to-go and Take away. Fast-casual and smart casual formats will become more and more popular. Inclusive and ecological formats of institutions will be interesting for entrepreneurs.
Опис
Скляр В. Інноваційні формати підприємств ресторанного господарства: сучасний стан та перспективи в Україні = Innovative formats of restaurant enterprises: current state and prospects in Ukraine / В. Скляр, М. Вадакарія // Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект : матеріали Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., Чернівці, 5 трав. 2022 р. / Чернівец. торговел.-екон. ін-т Держ. торговел.-екон. ун-ту. – Чернівці, 2022. – С. 227–232. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
підприємства ресторанного господарства, інноваційні технології, інноваційні формати ресторанного бізнесу, креативні тенденції