Запровадження виробництва льодяникової карамелі «Барбарис» та карамелі з горіхово-молочною начинкою «Лисичка» з застосуванням потоково-механізованних ліній в карамельному цеху в м. Одеса.

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне
Анотація
Кондитерські вироби – це солодощі з високою харчовою цінністю, яскравим візуальним оформленням та неповторним ароматом. Основною сировиною для приготування продукції є цукор та його замінники, наприклад, мед. До складу продуктів часто входять такі інгредієнти: мука, молоко, жири, какао, горіхи, харчові барвники. Розповсюджені кондитерські вироби: шоколад, варення, вафлі, цукерки, льодяники, желе, мармелад, грильяж, зефір, драже, торт, печиво, пряники, халва, вергуни. Кондитерські вироби традиційно популярні в Україні. За рівня споживання 7,4 кг на душу населення на рік Україна посідає 8-ме місце у світі зі споживання кондитерських виробів на душу населення. Сьогодні український ринок кондитерських виробів майже нічим не відрізняється від європейського – асортимент налічує майже 1000 найменувань та 90% його припадає на продукцію вітчизняного виробництва. Попит на шоколадну продукцію має стійку тенденцію до зростання. Така ситуація не лише підтримує імпортні постачання, а й знижує рештки вже готової продукції. Причиною такої ситуації є збільшення виробництва цукерок із вмістом спирту (+8,9% за січень-березень), шоколаду в брикетах, плитках або плитках з додаванням злаків (+51,9), плиток чи плиток із начинкою (+ 10,3 %) ) та шоколад та аналогічні вироби з вмістом какао у брикетах, пластинах або плитках масою понад 2 кг (24,3 %). Кондитерський ринок України відрізняється високою концентрацією, на ньому працює близько 800 компаній, найбільшими з яких є такі виробники: кондитерська корпорація «Рошен», «Конті», «АВК», корпорація «Бісквіт Шоколад», Житомирська кондитерська фабрика. "Житомирські Ласощі", компанія "Нестле", ПрАТ "Полтавкондитер", ПрАТ "БФ Лагода".
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання