Запровадження виробництва хліба луцького 0,8 кг та ріжків львівських в хлібопекарському цеху м. Южне Одеської області.

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне
Анотація
Хлібні вироби є одним з основних продуктів харчування людини. Добове споживання хліба в різних країнах становить від 150 до 500 г. на душу населення. Розвиток хлібопекарської промисловості здійснюється на базі впровадження нової техніки, прогресивної технології, збільшення вироблення хліба і булочних виробів з різними добавками і покращувачами, що підвищують їх біологічну цінність і якість. Останнім часом спостерігається зростання питомої ваги продукції, що виробляють потужні підприємства. Це пов’язано з вищою якістю і конкурентоздатною ціною на виробі цих підприємств. Рішення основних завдань науково – технічного прогресу в хлібопекарській галузі тісно пов’язане з розробкою сучасних технологій упаковки і автоматизованих приладів для контролю властивостей сировини, напівфабрикатів та якості готових виробів. Згідно сучасним тенденціям науки про харчування асортимент хлібопекарської продукції повинен бути розширений випуском виробів підвищеної якості та харчової цінності, профілактичного і лікувального призначення. Южне — місто в Одеському районі Одеської області. Адміністративний центр Южненської міської громади. Населення у 2019р. складало — 33 тис. Площа території — 10 км². Відстань до обласного центру становить близько 47 км і проходить автошляхом. Южне — одне з наймолодших міст Одеської області. 1973 — почалося будівництво Одеського припортового заводу та морського порту «Південний» в акваторії Малого Аджалицького лиману з перспективою створення промислово-транспортного вузла.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання