Оцінка інвестиційної привабливості впровадження технології пастило-мармеладних виробів на кондитерському підприємстві в м. Жмеринка

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Анотація
Дипломна робота містить 97 сторінок, 20 таблиць, бібліографія з 34 найменувань, 1 додаток. Метою роботи є дослідження теоретичних та практичних засад оцінки інвестиційної привабливості впровадження технології пастило-мармеладних виробів на кондитерському підприємстві в м. Жмеринка Об’єктом дослідження є тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі та соціально-економічні процеси розвитку м. Жмеринка задля обґрунтування доцільності та економічної ефективності проектів. Відповідно до мети в роботі вирішуються такі завдання: - досліджено теоретичні та методичні засади оцінки економічної ефективності інвестиційних проектів; - досліджено сучасні тенденції та проблеми розвитку світової та вітчизняної кондитерської галузі в аспекті виявлення основних трендів та перспектив їх розвитку; - здійснено техніко-економічне обґрунтування та техніко-економічні розрахунки альтернативних проектів впровадження технології пастило-мармеладних виробів на кондитерському підприємстві в м. Жмеринка. За результатами роботи сформульовано висновки щодо економічної доцільності запропонованих проектів. Одержані результати можуть бути використанні як на підприємствах кондитерської галузі, як заходи для їх розвитку, підвищення конкурентоспроможності, розширення частки ринку та зміцнення їх іміджу. Рік виконання роботи – 2024. Рік захисту роботи – 2024.
Опис
Ключові слова
інвестиційна привабливість, оцінка ефективності, ринок, кондитерські вироби, інвестиційний проєкт
Бібліографічний опис