УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА З ВИРОБНИЦТВА ОЛІЙНО-ЖИРОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Анотація
Кваліфікаційна робота містить 102 сторінки, 17 таблиць, 6 рисунків, список використаних джерел з 91 найменувань, 6 додаток. Метою виконання роботи є дослідження теоретико-методологічних основ оцінки конкурентоспроможності та розробка практичних рекомендацій щодо її підвищення на підприємстві олійно-жирової галузі. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають процеси оцінки конкурентоспроможності підприємства олійно-жирової галузі. Предметом дослідження є теоретико-методологічні, організаційні та практичні основи оцінки конкурентоспроможності олійно-жирового підприємства. Завданням роботи передбачено узагальнити теоретичні основи визначення конкурентоспроможності сучасних підприємств; розкрити методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств; охарактеризувати сучасний стан олійно-жирової галузі України; проаналізувати економічну ефективність діяльності та конкурентоспроможність досліджуваного підприємства; обґрунтувати шляхи підвищення ефективності діяльності та конкурентоспроможності досліджуваного олійно-жирового підприємства; розробити практичні рекомендації по підвищенню ефективності діяльності та конкурентоспроможності досліджуваного олійно-жирового підприємства. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності олійно-жирових підприємств. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах як заходи по вдосконаленню їх роботи. Рік виконання роботи 2023-2024. Рік захисту роботи - 2024.
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, управління, олійно-жирова продукція, стратегія, ринок, якість продукції
Бібліографічний опис