Організація і методика обліку та аналізу запасів підприємства (на прикладі ПРАТ «ВЕСЕЛО-КУТСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ»)
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра обліку та аудиту
Анотація
У вступі обґрунтовано актуальність теми, визначено мету та завдання, розкрито практичну цінність та значення отриманих результатів.
У першому розділі визначено економічну природу запасів, визначено проблеми, які виникають при відображенні запасів в обліку.
У другому розділі розкрита техніко-економічна характеристика підприємства. Здійснений фінансово-економічний аналіз діяльності підприємства.
У третьому розділі висвітлено питання особливості ведення бухгалтерського та податкового обліку на ПРАТ «ВЕСЕЛО-КУТСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ».
У четвертому розділі розглянуто загальну методику аудиту запасів, та зроблено аудиторський висновок.
У висновку зроблені теоретичні узагальнення і запропоновані рекомендацій, спрямовані на вдосконалення методики обліку запасів на ПРАТ «ВЕСЕЛО-КУТСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ».
Опис
Ключові слова
облік, аудит, аналіз, аудиторський висновок, запаси