Запровадження виробництва цукрового печива «Кукурудзяне» та печива затяжного «Дитяче з глюкозою» з застосуванням потоково-механізованих ліній в кондитерському цеху борошняних виробів.
Вантажиться...
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне
Анотація
Кондитерська галузь одна з найрозвиненіших у харчовій
промисловості в Україны. Загальний обсяг виробництва становить понад
1 млн продукції на рік, що дає змогу не лише повністю забезпечити
потреби внутрішнього ринку ай експортувати її у значних обсягах за
кордон. Підприємства галузі є активними споживачами вітчизняної
сільськогосподарської сировини цукру, борошна, крохмаль патока молоко
і основою експорту переробленої продукції агропромислового комплексу
країни. Наші підприємства щороку інвестують в розвиток галузі значні
кошти. На провідних кондитерських фабриках проведено повну
модернізацію встановлену найсучасніші технологічні лінії. Галузь
розвивається в умовах жорстокої внутрішньої і зовнішньої конкуренції,
що стимулює постійно вдосконалювати управлінські процеси і
забезпечувати високі світові стандарти якості виробленої продукції.
Встановлено що у 2017 році найбільша частина у виробництві
борошняних кондитерських виробів в Україні припадала на печиво
солодке, непокрите шоколадом або какао продуктами 39,4%; торти,
кондитерські вироби, та хлібобулочні вироби. Основними факторами
впливу на ринок кондитерських виробів з вбитими масами є :
- ціна на сировину;
- споживчі настрої та вподобання;
- присутність міжнародних компаній на ринку України;
- наявність товарів замінників;
- купівельна спроможність населення ;
- поява нових технологій в галузі;
До кондитерських виробам відносять харчові продукти з великим вмістом
цукру. Вони володіють високою харчовою цінністю, гарною засвоюваністю,
приємним ароматом і смаком, характеризуються привабливим зовнішнім
виглядом.