Проєктування технологічних ліній по виробництву хліба житньо-пшеничного Луцького 0,8 кг та булочок туристичних 0,15 кг з застосуванням сучасного обладнання в хлібопекарному цеху м. Рені Одеської області.

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне
Анотація
Розвиток хлібопекарської промисловості здійснюється на базі впровадження нової техніки, прогресивної технології, збільшення вироблення хліба і булочних виробів з різними добавками і покращувачами, що підвищують їх біологічну цінність і якість. Хлібні вироби є одним з основних продуктів харчування людини. Добове споживання хліба в різних країнах становить від 150 до 500 г. на душу населення. Останнім часом спостерігається зростання питомої ваги продукції, що виробляють потужні підприємства. Це пов`язано з вищою якістю і конкурентноздатною ціною на вироби цих підприємств. Рішення основних завдань науково – технічного прогресу в хлібопекарській галузі тісно пов’язане з розробкою сучасних технологій упаковки і автоматизованих приладів для контролю властивостей сировини, напівфабрикатів та якості готових виробів. Згідно сучасним тенденціям науки про харчування асортимент хлібопекарської продукції повинен бути розширений випуском виробів підвищеної якості та харчової цінності, профілактичного і лікувального призначення. Рені́— місто в Україні у південній Бессарабії, в Ізмаїльському районі Одеської області. Розташоване на лівому березі Дунаю за 3 км від гирла Пруту, і є найвіддаленішим від обласного центру (300 км від Одеси). Залізничний вузол, морський торговельний порт. Населення складає 19 тис мешканців. У місті розташований пункт контролю через молдовськоукраїнський кордон Рені—Джурджулешти.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис