Запровадження виробництва цукрового печива «Забава» та печива затяжного «Промінь» з застосуванням потоково-механізованих ліній в кондитерському цеху борошняних виробів.
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне
Анотація
Кондитерська галузь одна з найрозвиненіших у харчовій промисловості нашої
країни. Загальний обсяг виробництва становить понад 1 млн продукції на рік,
що дає змогу не лише повністю забезпечити потребу внутрішнього ринку ай
експортувати її у значних обсягах за кордон. Підприємства галузі є активними
споживачами вітчизняної сільськогосподарської сировини цукру, борошна,
крохмаль, патока молоко і основною експорту переробленої продукції
агропромислового комплексу країни. Наші підприємства що року інвестують
в розвиток галузі значні кошти. На провідних кондитерських фабриках
проведено повну повну модернізацію встановлену найсучасніші технологічні
лінії. Галузь розвивається в умовах жорсткої конкуренції, що стимулює
постійно вдосконалювати управлінські процеси і забезпечувати високі світові
стандарти якості виробленої продукції. Встановлено що у 2017 році найбільша
частина у виробництві борошняних кондитерських виробів припадає на
печиво солодке, непокрите шоколадом або какао продуктами 39,4%; торти,
кондитерські вироби, та хлібобулочні вироби. Основними факторами впливу
на ринок кондитерських виробів з вбитими масами є :
- ціна на сировину;
- споживчі настрої та вподобання;
- присутність міжнародних компаній на ринку України;
- наявність товарів замінників;
- купівельна спроможність населення;
- поява нових технологій в галузі;
Пік попиту припадає на останні місяця року, які пов’язані з новорічними
святами, а в перші та літні місяці спостерігається спад.