Проєктування потоково-механізованихліній по виробництву льодяникової карамелі «Взлітна»такарамелізфруктово-ягідною начинкою «Малинова» в цеху кондитерської фабриким. Чорноморськ Одеської області.

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне
Анотація
Натуральні високоякісні сировини, мільйонний асортимент, здійснення побажань численності смаків любителів кондитерських виробів. Актуальні та приємні смаки, тонкі аромати, привабливий та трендовий зовнішній виглял. Висока якість, калорійність і засвоюваність .Кондитерські вироби поділяються на цукрові та борошняні, в залежності від сировини та технологій. Із року у рік, нові технології готують для потребачив актуалізацію замінників, вихід на європейский рівень безпеки мікроклімату та природних ресурсів Землі. Актуалізація як найбільше пристосувати людей із хронічними або іншими вадами, що мають запоруку відмовитися частково або повністю куштувати щось нове, смачне і цікаве чи задовольняти потреби організму людини цінними злаками та мікроелементами. Так виробництво перейшло на приготування виробів з нетрадиційних видів сировини, такі як порошки з лікарських рослин: шипшини, м’яти, звіробою, кропиви; нові види спеціальних жирів, комбіновані цукрово – паточні, цукрово – паточно – молочні, фруктово – овоче – паточні порошки, вітамінно – мінеральні збагачувачі, крохмальна патока різноманітного вуглеводного складу та інші. Широке розповсюдження отримали високофруктозний кукурудзяний сироп, фруктоза, ксиліт, сорбіт, а також вводяться у використання аналоги какао-масла. Заміна пластику та целофану на картон та тари кукурудзяного походження, що має менший термін розпаду, та більш єкологічно прийнятний. Кондитерське виробнитво також відносять до складу основної переробної ланки. Основним постачанням сировин, для кондитерського виробництва являється борошномельна, цукрова та молочна промисловості. Певну кількість сировини для кондитерської промисловості постачає плодово – овочева – консервна промисловість. На сучасному етапі розвитку в галузі відбувається процес повного використання існуючих потужностей. Підвищена конкурентноспроможність дає змогу виробництву переходити на нові етапи її розвитку, шляхом забезпечення заданої високої якості продукції і створення нових її видів.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання