Проєктування потоково-механізованих ліній по виробництву хліба Шулявского подового 1,0 кг та батонів міських в/г 0,4 кг в хлібопекарному цеху м. Кодима Одеської області.

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне
Анотація
Сьогодні населення України забезпечується хлібом високомеханізованими підприємствами Укрхлібпрому, їх 384 (входять до складу 201 відкритого акціонерного товариства ); Укоопспілки, що об’єднує 558 хлібозаводів; Укрпродспілки, до якої входять 58 хлібозаводів потужністю 10-30 т на добу, а також пекарні, які виробляють від 0,2 до 3 т хлібних виробів на добу. Зі всього об’єму хліба більше 68% виробляють потужні підприємства Укрхлібпрому, 6,9% - Укроперації, 0,8% - Укрпродспілки і 17,2% - пекарні. Останнім часом спостерігається зростання питомої ваги продукції, що виробляють потужні підприємства. Це пов’язано з вищою якістю і конкурентоздатною ціною на виробі цих підприємств. Зниження загального виробництва і споживання хліба населенням в Україні пояснюється погіршенням його економічного становища, підвищення цін на хліб, раціональнім використанням хліба(він використовується лише для харчування), розвиток домашнього хлібопечення і міні-пекарень. Відбулися зміни і в асортименті хлібних виробів. У загальному об’ємі виробництва хліба із суміші житнього обдирного і пшеничного сортового борошна складає 38, із пшеничного борошна І сорту - 29, булочні та здобні вироби - 11, бубличні вироби – 0,5; сухарні – 0,1; інші – 0,6%; Дещо розширюється випуск заварних виді хліба. Значно зменшилось виробництво здобних, бубличних, сухарних виробів, хоча асортимент їх розширився за рахунок розроблення нових видів з поліпшеним складом рецептури.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання