Обгрунтування заходів підвищення конкурентоспроможності підприємства переробної промисловості на прикладі ТОВ «Одеська компанія морепродуктів»
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економічна теорія та фінансово-економічна безпека
Анотація
У першому розділі розглядаються теоретичні основи формування конкурентоспроможності підприємства. виділено основні поняття та значення конкурентоспроможності підприємства. Розглянуто Фактори формування конкурентоспроможності підприємства. Визначено методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства.
У другому розділі проведено аналіз ефективності діяльності та конкурентоспроможності підприємства. Наведено Організаційно-правові засади функціонування ТОВ «Одеська компанія морепродуктів». Надано оцінку та аналіз рівня конкурентоспроможності підприємства.
Третій розділ містить основні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства переробної промисловості. Розглянуто особливості конкурентного середовища в переробній промисловості. Розроблено механізм забезпечення підвищення конкурентоспроможності.
Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 57 стор., таблиць –12 шт., рисунків –9 шт., додатків – 3 шт.
Опис
Ключові слова
Метою дослідження є обґрунтування та узагальнення теоретико-методологічних напрацювань та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства переробної промисловості.