Підвищення конкурентоспроможності випускників ЗВО – один зі шляхів покращення їх практичної підготовки
Вантажиться...
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Конкурентоспроможність як одна з ключових характеристик, що
визначає не тільки рівень економічного, а й соціального розвитку
суспільства, в контексті дослідження питань відповідності
професійного рівня випускників ЗВО сучасним вимогам ринку праці
може бути визначена як здатність випускника за допомогою набутих у
ЗВО теоретичних знань та практичних навичок, що в цілому
характеризує рівень його компетенцій, бути ефективно вбудованим в
систему господарських відносин відповідно до отриманого напряму
професійної підготовки. Незважаючи на позитивні характеристики організації
та проходження практики (виробничої) студентами ОНАХТ, значний
потенціал академії в даній сфері не повністю реалізований. Проаналізовано процеси організації та проходження практики в
Одеській національній академії харчових технологій та розглянуто один
з шляхів підвищення ефективності організації практики на факультеті
технології зерна і зернового бізнесу.
Опис
Соколовська О. Г. Підвищення конкурентоспроможності випускників ЗВО – один зі шляхів покращення їх практичної підготовки / О. Г. Соколовська, Л. О. Валевська, В. А. Шалений // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., Харків, 27 трав. 2021 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2021. – С. 81–83.
Ключові слова
конкурентоспроможність, практична підготовка випускників ЗВО, виробнича практика