Розвиток інноваційного мислення майбутніх фахівців галузі гостинності
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглядаючи інновації як ефективний інструмент обмеження ризиків,
можна вважати, що розвиток інноваційної діяльності – це створення нового
продукту, освоєння нових шляхів використання якогось продукту або
впровадження сучасних форм організаційно-управлінської діяльності.
Відсутність чи недостатність інноваційних заходів (дій) обумовлені найчастіше
відсутністю знань і навичок пошуку, розробки інновацій у молодих фахівців,
що здобувають вищу освіту сьогодні. Таким чином, управління знаннями в
індустрії гостинності може бути вирішальним при розгляді інноваційного
розвитку галузі, у тому числі – з огляду на важливість оздоровлення і
відпочинку людей. Метою роботи є аналіз нашого досвіду формування
інноваційної спрямованості мислення майбутніх фахівців галузі гостинності під
час навчання у ЗВО, тоді, коли формуються професійне мислення та навички
професійної майстерності.
Опис
Стрікаленко Т. В. Розвиток інноваційного мислення майбутніх фахівців галузі гостинності / Т. В. Стрікаленко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., Прага, 30 квіт. 2021 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. – Прага, 2021. – С. 344.
Ключові слова
інноваційна діяльність, здобувачі вищої освіти, управління знаннями, індустрія гостинності