Безпечне споживання чаю, як одне з завдань нетарифного регулювання
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Всі сорти чаю робляться з листя одних і тих же дерев. Просто збирають чайні листи на різних етапах зростання і готують чайну сировину певним чином в залежності від різновиду чаю.
Класичне виробництво чаю полягає в обробці листя чайного куща, і в залежності від способу обробки визначається вид отриманого продукту.
Опис
Блідар А. О. Безпечне споживання чаю, як одне з завдань нетарифного регулювання / А. О. Блідар; наук. кер. Т. М. Смокова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю, Одеса 6-8 жовт. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т. – Одеса, 2022. – С. 125-127: табл.
Ключові слова
імпорт чаю, чайне дерево, обробка чаю