ДОСЛІДЖЕННЯ АСПЕКТУ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ ТА ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ СТАНДАРТІВ PAPERLESS ПРИ ФОРМУВАННІ ТА БЕНЧМАРКІНГОВУ АНАЛІЗУ ЗВІТНИХ ПОКАЗНИКІВ З НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Ця стаття допоможе розглянути проблему використання суспільством web – ресурсів та потребу захисту від кібератак. В даному випадку – це захист даних.
 В даній статті описуються три підходи до локалізації віддаленого хоста в мережі: whois, traceroute, and distributed traceroute. whois основна база даних, яка містить інформацію про мережі, підтримується організацією InterNic. Також приведений загальний вигляд DoS–атак, та один з підходів до їх класифікації. Розробка системи захисту інформації неможлива без знань можливих наслідків від загроз. Далі йдеться про класифікацію загроз, поділених на 3 групи: інформаційна безпека, спосіб здійснення, за розташуванням джерела загрози.
 Розповідається про шляхи несанкціонованого доступу до інформації та деякі класичні засоби захисту. про проведення аналізу вразливостей які можна виявити у системах, які користуються попитом у численної кількості хостинг провайдерів: cPanel на CentO. Інжекція SQL– це один з найпоширеніших типів вразливості безпеки веб-додатків.
 Проблеми безпеки збору даних є дуже важливим питанням. Про Open Data Kit (ODK), дозволяє створювати цифрові форми без глибокого технічного досвіду.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання