Розробка технології смузі з нетрадиційної рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проблема здорового харчування є актуальною для нашої країни. Для кожної людини добре мати індивідуальний раціон харчування, з урахуванням всіх необхідних чинників, збагачений мінералами, вітамінами та корисними речовинами. У даній роботі було приділено увагу розробці смузі з рослинними добавками та підвищеної харчової і біологічної цінності.
Опис
Грищенко Р. О. Розробка технології смузі з нетрадиційної рослинної сировини / Р. О. Грищенко; наук. кер. А. К. Бурдо // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю, Одеса 6-8 жовт. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т. – Одеса, 2022. – С. 62-63.– Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
збалансований раціон, смузі, напої, мінеральні речовини, рослинна сировина
Бібліографічний опис